DIT BRAND - DIN HISTORIE
BRANDFILM OG BILLEDERBRANDFILM OG BILLEDER
Gør din business levende med brandingfilm og billeder, der skaber connections til dine drømmekunder

Jeg vil ELSKE at hjælpe dig med at skabe  brandingsfilm og billeder, så du skiller dig ud i din branche, med film og billeder, der taler ind i hjertet på din målgruppe.

Sammen forvandler vi din virksomheds budskab til film og billeder, der ærligt, smukt og autentisk, fortæller din eller dit produkts historie, så dine kunder kan mærke dig og din business – og vil have meget mere af det!

TRYGT OG SJOVT

DET KAN JEG HJÆLPE MED

FILM OG BILLEDER

Smukke, meningsfulde billeder og film, der hjælper dig med at skabe connections til dine kunder - så de slet ikke vil undvære det du tilbyder

VISUEL BRANDING

At skabe genkendelighed og troværdighed i dit brand, med en rød tråd i din visuelle identitet, via smukke billeder og film, der stråler af dig og er i aligment med hele dit brand

CONTENT TIL SoMe

Med film og varierede billeder, bliver det en leg at komme ud med dit budskab, samt finde på indhold der får dine følgere til at trykke på købsknappen

MINE KUNDERS OPLEVELSE:

Prev.
Next.
Derfor er mine brandingforløb en succes

Der, hvor jeg kan noget særligt, det er i kombinationen mellem mine passioner og kompetencer.  Min energi og min evne til at mærke, forstå og kende mennesker. Det ligger mig enormt let, og det er let for folk at føle sig trygge i mit selskab – for jeg er ligetil, empatisk og rummelig. Jeg elsker det skæve, og jeg har virkelig let ved at se styrker og potentitialer. Så let, at jeg faktisk ikke rigtig kan holde min mund omkring det. Jeg er altid fuld af spørgsmål og idéer til forbedringer eller next steps. Spørg alle der kender mig, og de vil sige det samme.

Samtidig elsker jeg dybsindighed og meningsfuldhed. Jeg elsker at lære mennesker at kende, sådan rigtig at kende, og så ELSKER jeg simpelthen at fortælle historier med film og billeder. 

Og det er fedt, for det kombinerer endnu én af mine spidskompetencer – at flette de små tråde sammen, så det bliver til en rød tråd der skaber mening, sammenhæng og som fænger.  Det har jeg altid været god til, og derfor kan jeg skabe film og billeder, som du kan mærke indeni. 

Noget af det, der gør at jeg kan hjælpe dig med at fortælle din historie og dit budskab med film og billeder på en måde som skaber connections mellem dig og dine drømmekunder,  er fordi vi tager os tiden til rigtig at dykke ned i, hvad dit brand egentlig er. Hvad er dine værdier og dine visoner, hvem er din målgruppe og hvordan skal det så visuelt og indholdsmæssigt formidles ud? Det er et forpligtende samarbejde, hvor du kommer i spil, og hvor du bliver klogere på dine mål og drømme.

Jeg er sådan en fotograf/videograf, der har lyst til at sætte mig ind i hvem du er, og som engagerer mig i dig og din business – helt indefra hjertet – for jeg kan slet ikke lade være. Og jeg VED at det forløb, jeg har strikket sammen, det vil gøre at du og din business står stærkere, når vi siger på gensyn. 

Total: