5 ting du skal vide om brandingfilm
Brandingfilm der rammer din målgruppe lige i hjertekulen
Så dine kunder MÅ vide mere om dig

Brandingfilm der kan mærkes

Har du tænkt over, hvad et brand overordnet indeholder? - Et blend af dine værdier, overbevisninger, motivation, og dig og din unikke personlighed. Det er det, dine kunder tænker og føler, når de hører og ser dit navn. Og det er det, som vi skal have formidlet, så det går lige i hjertekulen.

Vi skal have dit brand til at skille sig ud fra dine konkurrenters. Det er nemlig essentielt, at dine følgere genkender dit brand tidligt i deres købsrejse, for så har du nemlig bedre chancer for at connecte med dem, og skabe fundamentet for, at for at de vælger lige netop dig og det du kan bidrage med.

En unik måde at gøre det på, er gennem brandingfilm og billeder. Her er formålet netop at kommunikere essencen af dit brand til din drømmemålgruppe, uden at overvælde dem med detaljer eller salgsbeskeder. Nøglen er at skabe følelsesmæssig connection, så potentielle kunder husker dig.

Hvad indeholder en god brandingfilm så?

1
Den kommunikerer dit brands værdier
Hovedformålet med en brandingfilm? At dele dit brands værdier med verden, på en måde, som får din målgruppe til at føle sig forbundet med dig, og hvorfor du gør, hvad du gør.
2
Den drager lynhurtigt seeren og fastholder fokus
Der er meget konkurrence om din målgruppes opmærksomhed. En brandingfilm der er følelsesmæssigt og teknisk imponerende nok til at modstå konkurrencen, er derfor vigtig.
3
Den fortæller en historie, som målgruppen kan relatere sig til
En historie om de værdier og emner, som betyder noget for din målgruppe er en af de bedste måder at holde dem engageret - hvilket er en af grundene til, at vi elsker brandingfilm der er historie-fokuseret.
4
Den skaber følelse og connection
Efter du har set en brandfilm bør du føle noget. Basis for enhver relation er følelse, så det er vitalt at din brandfilm er en start til at bygge følelser af tillid og forbindelse.
5
Den får seeren til at ville vide mere
Glimrende brandingfilm er lidt som en appetizer. De giver lige præcis nok information om dit brand til at prikke til din målgruppes interesse uden at overvælde dem.

Hvilken historie vil du have fortalt?

En brandfilm kan udfoldes på mange måder - det er en vildt spændende proces, hvor vi sammen dykker helt ned i essencen af dit brand. Publikum skal forstå hvem du er, og hvorfor du gør, som du gør. Jeg vil elske, at hjælpe dig, med at udfolde dit brands potentiale med brandfilm og billeder så dine kunder kan mærke dig - så de vil have endnu mere af det, og så du selv får endnu mere af alt det gode arbejdsliv!

Hvis du er i opstartsfasen, eller på en skillevej, og du ikke i forvejen har formuleret dit image helt færdigt, kan jeg hjælpe med at stille de rigtige spørgsmål og arbejde med din fortælling. På den måde kan vi sammen finde ind til essencen af din business.

Total: