Persondatapolitik

Sådan passer jeg på dine info

Persondatapolitik
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Marie Fogh Bøgh - Livet i film og billeder. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg en række personoplysninger. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du udfylder en kontaktformularen på siden Kontakt. Marie Fogh Bøgh - Livet i film og billeder begrænser de persondata, der behandles om dig til det nødvendige og sikrer, at der ikke behandles eller opbevares unødige persondata.
Indsamling
Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, email og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med en forespørgsel. Er du kunde hos mig, indsamler og behandler jeg administrative oplysninger. Disse opbevares i 5 år iht. bogføringsloven, men kan opbevares længere, hvis jeg vurderer, at de kan have betydning for senere opgaver. Desuden indsamles oplysninger, der kontraktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser under Marie Fogh Bøgh - Livet i film og billeders produkter. Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.
Cookies
www.mariefoghboegh.com anvender cookies til at forbedre din oplevelse på websitet. En cookie er en lille datafil, der gemmes på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Oplysningerne anvendes bl.a. til statistik samt målretning af annoncering.
Formål
Jeg indsamler dine personoplysninger for at kunne levere indhold, tjenester og markedsføring, der er relevant for dig. Herudover indsamler jeg dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og statistik.
Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de vil blive slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. De personlige data du afgiver og som er nødvendige for at kunne udføre de ønskede opgaver, opbevares fortroligt og sikkert. Data, som indgår i de opgaver, jeg løser for dig, slettes som udgangspunkt 6 måneder efter, at vores samarbejde er ophørt, med mindre vi i fællesskab bliver enige om noget andet.
Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Materiale i form af billeder, video og lyd
Marie Fogh Bøgh - Livet i film og billeder producerer billeder og video. Som en naturlig del af processen opbevares optagelser med personer. Der arbejdes med optagelserne, så længe projektet er i gang, herefter arkiveres optagelserne på harddiske/og eller skyer eller slettes. Dette sker, så længe det er relevant for Marie Fogh Bøgh - Livet i film og billeders formål og virke. De medvirkende personer har på den ene eller den anden måde givet samtykke til at være med på billederne/ optagelserne. Du har mulighed for at få slettet eller censureret optagelser, hvorpå du medvirker, medmindre der er indgået en aftale med dig, som siger noget andet.
Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende: • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata • At få slettet persondata Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mailadresse hej@mariefoghboegh.com
Klageret
Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Dataansvarlig
Marie Fogh Bøgh - Livet i film og billeder Tjerrildvej 19, 8550 Ryomgård +4560477538 hej@mariefoghboegh.com CVR-nr. DK39900491
Total: